3 Şubat 2008 Pazar

EVLİLİK HARITASI Bölüm I

Açıklama

Evlilik haritası adını verdiğim bu yazılarımda sizlere bana anlatılan bazı olayları veya gözlemlediğim olayların Evlilik haritası altında yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.

Bölüm I

Evliliklerde. özellikle eşlerden birinin başından iki evlilik geçmesi gibi durumlarda. Bu çift evliliği yaşauan erkek ise, eşlerine bazı hatırlatmalar yapmılması gerekiyor. Eğer sizle evlenmişse, yüzde olarak büyük bir oranla önceki evliliğini kesinlikle hatırlatmamak gerekmektedir. Zira bu bir çok nedenden ters tepkilere neden olabilir. Bir gün sevişmenin ardından kadın.

"Benmi daha iyi sevişiyorum eski eşimöi?"
"Eski eşini hiç aldattınmı?"

Akla bir çok soru geliyor. Ne kadar tehlikeli. Ne kadar yanlış. Bu ve buna benzer sorular hep evlilik yönünün ters ce çıkmaz yollara girmesine neden olur. Bu davranış, bu sorgulama hayatınızda asla olmasın. Eşler birbirlerine güvenmeli ve konuşmaktan asla korkmamalı korkmayın ve mutlaka mutlaka ne demek istediğini anlamalı eşler. Bu çok önemli; karşı taraf için kendi kendinize asla karar vermeyin ve bu kararı veripte asla uygulamayın. Sizin anladığınız kadarı iledir vereceğiniz karar. Acaba gerçekten bunu mu demek istedi diye kendinizi sorgulayın.

"Bunumu demek istedi?"

Bu son derece önemli bir sorudur kendi kendinize sormanız gereken. Direkt girerseniz sen bunu dedin gibi ve ya kafanızda gerçekten ima etmediği düşünceleri kurarsanız sizde ona inanırsınız ve gene evlilikte çıkmaz sokak veya ters yöne giri vermişsiniz.

Bazen küçük kazalar atlatılır. Tamiri kolaydır. Basen zor tamir edilir kendileri başaramaz dışardan yardım gereklidir. Daha ehil biri. Bilinmesi gereken bir şey vardır Evlilik Trafik gibidir ve tek bir fark vardır trafikle... Çok büyük kazalarda trafikte ölseniz bile ya sigorta vardır geride kalanlara tazminat için yada aracın tamiri için fakat evlilikte çok büyük kazalarda asla evlilik sigortası yoktur.

İki farklı insan, erkek başından iki evlilik geçirmiş kadın tek evlilik geçirmiş.. Ve sık sık tarih olması gereken kişi hakkında sorulara maruz kalıyor. Bu tam terside söz konusu olabilir ikinci evliliği geçiren kadın olabilir ve erkek sorular soruyor. Bu tehlikeli davranış bu tip durumlarda asla olmalı yalnıs sorular yanlış ve yalnış. Belki tamir edilebilir bu soruların etlileri ama mutlaka iz kalır beyinde mutlaka..

blackfoal

Hiç yorum yok: